Autoverhuur Antananarivo

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Antananarivo
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Antananarivo huurauto - reisinformatie

Antananarivo Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Antananarivo. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Antananarivo en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Antananarivo Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Antananarivo over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Antananarivo. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Antananarivo.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Antananarivo. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Antananarivo ligt op een verhoogde helling. Lanen en stapvluchten leiden naar een ruige bergkam. Met zijn lawaai en verschrikkelijk verkeer, het stadscentrum zelf schrikt veel reizigers van de resterende, maar het omzeilen van de stad zou een vergissing helemaal.

Al drie eeuwen lang is Tana de thuisbasis van Malagassische troepen en er #39 is een enorme hoeveelheid geschiedenis en cultuur om te verkennen, evenals een aantal interessante opties voor wilde dieren.

Met zijn prachtige koloniale huizen, steile straten en milde klimaat (de gemiddelde hoogte in Tana is (1400 m), de Haute-Ville is een perfecte plek om te wandelen over in de stad zelf.

Tot slot is Tana de plek om jezelf te trakteren op een fijne maaltijd in Madagaskar: sommige etablissementen zijn gelijk aan restaurants met Michelin-ster in Europa, maar zonder het prijskaartje. Een spoorweg verbindt de hoofdstad naar het oosten met Toamasina, de belangrijkste haven op het eiland, evenals naar het zuiden met Antsirabe en het noorden met lake Alaotra.

Er zijn veel dingen te doen, met verschillende smaken voor iedereen. Voor meer informatie over de cultuur en geschiedenis van Malagasy, bezoek de koninklijke paleizen of historische plaatsen, zoals de Pavilion Market Upper City, bekleed met atypische architecturen.

Je hebt de mogelijkheid, naast een ervaren gids, om snel meer te weten te komen over de Malagassische mensen en hun verleden. Er zijn verschillende plaatsen bezaaid met wilde dieren in het centrum van de stad en de buitenwijken.

In de omliggende gebieden van capital' u een verscheidenheid aan buitenactiviteiten beoefenen, zoals kanoën, paardrijden, boomklimmen of bergtrekking. Er zijn verschillende opties. Bij het ophalen van de auto moest de extra bestuurder aanwezig zijn bij het dichtstbijzijnde verhuurkantoor om zijn/haar rijbewijs #39 te bewijzen. Kan een aantal beperkingen toevoegen. Bekijk de algemene voorwaarden

Zo zijn Antananarivo Ivato Airport en het centrum van Antananarivo de twee plaatsen waar u toegang hebt tot de autoverhuurdiensten op dit eiland. Vanwege de staat van de wegen is het sterk aan te raden om een chauffeur te krijgen om je mee te nemen. Het gebruik van de wegen hier kan hectisch zijn voor een nieuwe chauffeur.

Autoverhuur biedt ook online reserveringsdiensten die een aanwinst zijn voor toeristen waar ze de huurprijzen van verschillende bedrijven kunnen vergelijken en beter opgeleide beslissingen kunnen nemen.

 

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Antananarivo

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Antananarivo

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Antananarivo:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 58 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 103 /dag

Kaart met huurauto locaties in Antananarivo

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Antananarivo.

Locaties in Antananarivo

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Antananarivo:

Andere autoverhuur locaties in Antananarivo

Wij bieden de volgende Antananarivo autoverhuur locaties